Sider

28. august 2011

Birken-helg!

Så var det det Birken igjen. Skulle vel egentlig skrevet dette innlegget på fredag, men den gang ei.... Bedre sent enn aldri, så det får bli i dag!
Vel, Odd Ivar sykler Birken. Og i år var det 16. gangen han deltok. Og fullførte selvfølgelig! Bildet i innlegget er forresten fra 2009, da jeg ikke har bilder fra i år. For jeg var ikke med. For andre gang siden vi ble kjærester ♥ var jeg ikke med til Rena. Jeg har desverre utviklet allergi, ikke for Birken, men for hunder. Og når vi er på Rena er vi hos Onkelen til Odd Ivar, og han har en diger schæfer. Veldig fin, men litt for vill etter min smak. Jeg liker hundene best når de sover jeg!
Men siden jeg er allergisk var tanken på en hel helg sammen med en hund ganske uholdbar. Så jeg har vært hjemme alene i hele helgen. Jeg vet om mange som i den situasjonen hadde tenkt "ah - deilig å være hjemme alene". Men jeg er desverre ikke en av dem. Jeg liker best å ha min kjære hjemme. Liker å ha noen å prate med. Jeg er nemlig nordlending, og vi nordlendinger elsker å prate nemlig! Men jeg har fått kost meg litt selv om da. På fredag var jeg ganske sliten etter jobb og bare læxa på sofaen. På lørdag hadde jeg planer om en tur til Oslo, men det fristet mer å trene og gå en lang tur *sjokk* så jeg gikk for det alternativet. Nå tenker dere som kjenner meg: HVA??? Hege velger trening foran shopping??? Hva skjer med verden? Men ta det helt med ro. Ingen fare. Jeg har begynt med litt livstilsendring, kostholdsendring om du vil. Det føles veldig deilig da. Spise godt og sunt. Røre litt mer på kroppen sin, og føle velbehag etterpå! Men uansett, det var jo ikke det jeg skulle skrive om da... men det er nå en del av helgen da!
Så på lørdag ettermiddag fikk jeg besøk da. Av Min bror Geir, hans kone Runa og Jonas ♥ Det veide opp for en hel helg alene gitt!!!
Etter de hadde dratt lagde jeg meg en god og sunn middag. Kyllingwrap med kylling (selvfølgelig!!), spinat, cherrytomater og rømmekolle. Ved siden av hadde jeg en deilig salat. Brukte Fullkornstortilla som wrapping da. Den metter veldig fant jeg ut.
Vel, alt i alt, når jeg ser det skrevet ned her, så har jeg vel hatt en ganske ok helg da. Bare uten min kjære da ♥ Men i dag kommer han hjem. Og jeg gleder meg. Har sommerfugler i magen jeg ♥♥♥
Vel, får vel gå å tømme oppvaskmaskinen, for den tømmer seg vel ikke selv.. kjedleige greier!
Men ha en fortsatt finfin søndag alle sammen!
P.s det gikk forresten bra med Odd Ivar i årets Birken. Han har ikke fått trent så mye som tidligere år og hadde et mål og det klarte han å holde. Det var heller ikke fullt så gjørmete og kaldt som i gjor og året før. Så alt i alt var han fornøyd med årets Birk. Og det er jo det beste. At man selv er fornøyd med egen innsats!

2 kommentarer:

banglamarie sa...

ønsker deg en god uke *klem*

Anonym sa...

Trening fremfor shopping! Går det an da?? Skal si du er flink som driver med livsstilsendring - trenger å komme ordentlig i gang med dette selv.
Skriv gjerne litt om det hvis du har funnet noen "supermetoder" som kan gi litt motivasjon og effekt;)
Er jo klar over at "spise mindre og bevege seg mer" er bra,men det er ikke så lett alikevel når man ikke er helt i "det sporet"..

Hilde:)