Sider

24. august 2011

Verdens beste te?

Kan jeg ha funnet verdens beste te??? Kan det være mulig? Ja, det kan godt hende det. Hvertfall er dette den beste teen jeg noen gang har smakt! Hva slags te jeg snakker om? Jo, Pukka Green spiced Chai. Det er en økologisk te med smak av stjerne anis og kanel! Og alle vet jo at stjerne anis smaker LAKRIS vel?! Og lakris er noe av det beste jeg vet! denne teen falt virkelig i smak hos meg. Har også den sorte varianten av Spiced Chai fra Pukka, med smak av kanel og kardemomme, og den er også veldig god. Men denne er bedre. Mye bedre. Deilig! 
Ellers, sånn bortsett fra å drikke deilig te, så lagde jeg 3 nye armbånd i går. De ble veldig fine syns jeg. Et av dem skal jeg gi bort til noen jeg kjenner.... men jeg sier ikke hvem! *hihi*
Så for en uke siden sendte jeg et jeg lagde til mamman min, og det brukte nesten en hel uke på ferden opp til Lofoten. Helt utrolig at det skal ta så lang tid med posten...! Ja ja...
I dag har jeg fri, og så langt har jeg vært en tur i butikken og handlet masse sunne og gode saker. SÅ har jeg spist en deilig salat til lunsj. Spist min første soya-yoghurt og ryddet litt! Med andre ord, en skikkelig kosedag i regnværet! Eller, det regner faktisk ikke når jeg tittet ut av vinduet, men det er veldig grått. Og det regna da jeg ar på butikken.. ja ja. Hihi - ikke så gærnt som i går, for da viste skjermbildet på mobilen min at det SNØDDE!!!! Jeg mener, her snakkes det 23. august og 22 varmegrader ute, samtidig som mobilen viser SNØ!!! Moro syns jeg. Jada, jeg vet at man bare trenger titte ut av vinduet for å sjekke været, men nå er nå mobilen min søt nok til å vise meg været hver gang jeg bruker den. Syns det er helt greit jeg! Så det så!
Vel ha en fortsatt superduper fantastisk flott dag, så blogges vi snart igjen!

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

banglamarie sa...

Chai er så digg å kose seg med.
-og det er så godt når man har funnet en sort man liker godt. Selv er jeg mest glad i Tazo chai.

Håper vi en gang kan drikke chai sammen :)
Inntil videre får vi kose oss med hver våre kopper chai og tenke på at vi en dag kanskje skal kose oss sammen over en kopp chai. Koselig å følge med på bloggen din!

Klem