Sider

19. oktober 2011

Ja, så kom den da... fillern!


Jada, jeg kom meg ikke unna i det hele tatt. Jeg har gjort hva jeg kunne. Drukket mye te, mye vann. Holdt meg varm, gått med ulltrøye, ullskjerf og ullsokker. Jeg spiser utrolig sunt med et kosthold bestående av fantastisk mye grønnsaker, men nei. Selv med all denne sunnheten så kom bronkitten smygende. Så i dag har jeg vært hos legen og fått både det ene og det andre av medisiner. Håper denne miksen virker fort som svint!
Her er hva jeg drikker mest av om dagen. Nydelig Yogi Tea; Throat Comfort. Kjempegod urtete med deilig smak av anis blant annet.
Jeg har jo drukket Yogi tea en god stund, og har gjort dette tidligere også. Har mange ulike smaker i hylla mi. Men det var først etter at Marie la ut et dagens sitat fra en tepose at jeg la merke til at hver tepose har sitt ordtak! Så nå gleder jeg meg til det i tillegg til den gode teen! Dagens første tekopp hadde dette ordtaket:

"The one who walks in a gentle way comes far"

I bakrgrunnen av bildet ser dere kanskje mitt fiiine stearinlys? 
Det er dekket med ekte bark på utsiden! I ♥ it!
Stearinlys + høst = sant!

Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Filippa sa...

Så synd at du ikke slapp unna bronkiten. God bedring. Den teen du skriver om hvor kjøper du den? Jeg har sett den i flere danske blogger, men tenkt at vi ikke fikk tak i den i Norge. Håper medisinene dine virker fort sånn at du får nyte noen gode høstdager framover.

Hege sa...

Hei Bente!
Yogi tea finner du på Helsekostbutikker og så har jeg kjøpt dem på Ultra i Sandvika og på Meny.Helsekosten har nok mest utvalg tenker jeg.

stallnilsen sa...

Huff, håper medisinen gjør at du blir frisk fort, god bedring, hilsen Lisbeth :O)

Jennie sa...

Tack för tipset -sånn te måste jag ha!!