Sider

26. oktober 2011

Jeg er heldig!


I går kom jeg hjem til pakke i sofaen. Til meg fra min kjære Odd Ivar. I pakken var det en veske. Her for noen dager/uker siden var vi i Sandvika og i et butikkvindu så jeg en fiiin veske. Odd Ivar så den samme og var enig med meg. Jeg har vært dårlig en god stund nå. Hersens bronkitt. Og har sovet dårlig om nettene. Så natt til i går våknet jeg igjen 01.30 og var lys våken. Prøvde å finne søvnen igjen, men nei. Men etter noen timer slumret jeg hvertfall litt til klokka klang. Hvertfall. Odd Ivar syns så synd på meg at han dro til Sandvika etter jobb i går og kjøpte meg en gave. Han er så god altså ♥
*****
Og i dag har også vært en kjip dag. Med legebesøk, ny runde med antibiotika og kortison og en tur på sykehuset for å ta lungerøntgen. Æsj.... Men da jeg hentet posten i dag ble jeg superglad! Der lå en konvolutt til meg, uten avsender. Og jeg er litt treig på å kjenne igjen håndskrift så.... Åpna konvolutten og inni lå et søtt ♥-kort og en aldeles bedårende UGLE-ring! Den er gullfarget, og ugla har oranse/brune øyne!
 
Og hvem den var fra? Jo det skal jeg fortelle dere. Den er fra Jennie. Hun er minst like søt som ringen, og jeg ble kjent med henne da vi studerte sammen på HIO. Jennie har forresten en kjempefin blogg. Eller forresten, hun har to når jeg tenker meg om! Hun har en Salgsblogg, Jennies butik, hvor hun selger ting hun lager selv! Flinka!!


Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

POLLIANI sa...

veldig fin ring <3

Eli sa...

Lekker uglering! Kjekt med sånn post :) Håper at du er bedre og at uken blir god! Klem, E