Sider

2. november 2011

Ny kjole ♥ ♥ ♥

Hva kan jeg si? Når man går ned i vekt bare man ha nye klær! Jeg har nå gått ned 11,5 kg siden 23. august, og da sier det seg selv at en del av klærne mine ikke passer like godt lengre.
Jeg har egentlig tenkt å kjøpe så lite klær underveis som mulig, men da jeg var innom Toscani, en butikk på nærsenteret, her om dagen så kom jeg over denne nydelige kjolen fra Cream Clothing. Bildet er lånt fra samme side forresten. 
Jeg stod lenge å så på den. Vurderte å prøve den, men tenkte at den er nok alt for liten. Hang den i fra meg igjen. Men i samme øyeblikk ombestemte jeg meg, og tok den med meg inn i prøverommet. Og vet dere hva?
Den sitter PERFEKT! Og jeg kledde den dritgodt om jeg så skal si det selv. Mens jeg stod å prøvde den kom jammen Odd Ivar innom. Vi hadde planlagt å møtes til en kaffe da. *hihi*
I allefall, han kom innom mens jeg stod og prøvde kjolen. Og han sa bare "Kjøp den!!!" Så han syns nok at den passet meg like godt som jeg syns ja!
Er den ikke fin kanskje??
Fargene er kanskje litt vanskelig å se her, men den er sånn dus gammelrosa med dusgrønne kanter..
Jeg skal innvie denne i helgen. Da skal vi i 80-årsdag til min svigerfar.
***
Ellers om dagen så har jeg lagd en hel haug med kort faktisk! Har jo vært sjuk i 14 dager og ikke fått trent noe særlig, så da måtte jeg finne på noe annet. Og da fikk jeg lyst til å lage noen kort. Trenger et par kort eller fire til forskjellige anledninger fremover nå. Og da er det greit at jeg har noen liggende. Skal legge de i bloggen senere. 
Men for nå får dere nyte bildet av kjolen min ♥

2 kommentarer:

Catrine sa...

Nyyyydelig kjole! Cream har så mye fint! :)Moro når man finner noe som passer perfekt!

Jammen har du vært flink å gå ned! Og selv om det høres ut som du skal mer ned, fortjener du jo litt premier underveis!

Ha en fin onsdagskveld! :)

Eli sa...

Kjekt med belønninger :) Flott kjole! Kos deg masse i besøk i helgen i finekjolen :)