Sider

10. desember 2011

Har shoppet litt!

Vi har vært på shopping i dag. Dro til CC Vest. Var der når de åpnet klokken 9! Deilig å handle før det blir kjåkafullt av folk overalt! Vi fant de julegavene vi skulle ha, og så startet jakten på klær til meg. Jeg har nemlig gitt bort ALLE klærne mine jeg! I skapet mitt har jeg nå 2 bukser og 3 topper.! Har prøvd å handle klær tidligere, men jeg syns det er så mye trist og kjedelig i butikkene. Og jeg har ikke helt funnet en ny favorittbutikk enda. Hadde Zizzi som fav før, men de klærne er for store nå...
Kom over en butikk ved navn Mexx. Her fant jeg i løpet av 5 minutter flere plagg jeg ville prøve. Endte til slutt opp med de to toppene som damen under her viser frem. Bildene er lånt fra Mexx. De hadde flere ting jeg godt kunne tenkt meg, så jeg må nok tilbake dit snart. Fikk til og med et gavekort på 200 kroner som jeg kan handle for neste gang!
 Blouse
Sweater
Så får vi se om jeg kommer meg dit en gang før jul da.
Ellers så går dagene fort her også. Jeg har ikke fått bakt noe enda. Venter litt nærmere jul. Vi har hatt fokus på julegaver så langt. Og i dag fikk vi handlet de siste som skal sende nordover. Så nå tror jeg bare det mangler en 3-4 gaver før vi er helt ferdige. Det er deilig da!
Og så nevner vi ikke alle julekortene som skulle vært ferdige til sending...
Nå er det bare 2 jobbeuker igjen før man tar ferie. Det blir veldig deilig. Juleferie er noe helt eget syns jeg. Rolig og avslappende pleier det å være. God julemat, sene morninger med gode frokoster. Mmmm - deilig!


1 kommentar:

Filippa sa...

De toppene var jammen lekre. Du er så utrolig flink, jeg blir helt inspirert av deg. Det er en veldig fin Mexx butikke i Asker også, de har mye bra der.

Ønsker deg en flott adventstid, nå er det ikke lenge igjen før vi kan senke skuldrene og bare nyte det hele!