Sider

27. desember 2011

Mer klær...

jeg har vært på shopping idag. Vi tok oss turen til Asker da. Det er et utrolig koselig sted å handle på. Mange små koselige butikker og kaffesjapper. Jeg hadde en plan da, og det var en tur til butikken Mexx. Jeg syns de har veldig mye fint der. Og jeg fant jammen meg mange fine ting der i dag også. Blant annet disse toppene jeg har funnet bilder av på  www.mexx.com
Denne blåe måtte jeg tenle mye gjennom før jeg kjøpte. Den er nydelig, men jeg er ikke så blå... Foran ser den ut som en helt ordinær genser. Men bak er det som dere ser knapper hele veien ned, og søte stjerner på albuene! Så nå har jeg en blå genser gitt!! 
Så neste på listen her er en skjorte/bluse med blonder lnags knappestolpen! Superkul på. Jeg kjøpte en beige singlett til å ha under. Ble så fint at. I tillegg til disse kjøpte jeg en genser til. eDen er lys beige, oh har en slags rullekrage som er festet med to knapper. Litt vanskelig å forklare, og jeg fant søren meg ingen bilder av den inne på Mexx heller... mekelig!!
Ellers så var jeg innom wallas verdn, en iten og søt interiørbutikk. Og der fant jeg meg jammen meg ei pute med peace-tegn på!!! Og det har jeg lett etter lenge, så den ble med meg hjem :-)

2 kommentarer:

Jennie sa...

Den blå tröjan var ju megakul!! :)

Hege sa...

Tusen takk Jennie!