Sider

29. september 2010

Høsten har flyttet inn...

Høsten har kommet for fullt nå kjenner jeg. I går da jeg dro på jobb var det 1,7 grader her oppe i 4 etg, men nede på bakken var det iflg bilen 0,5 grader!! Brrrrr....
Jeg liker jo egentlig høsten best av alle årstider jeg. Mye på grunn av de nydelige fargene som er ute i naturen, men også litt pga av nå er det tiden for å pakke seg inn i varme deilige klær! Og ikke minst mine deilige nystrikkete skjerf ♥♥♥
Vel, det er ikke bare ute det er høst. Jeg har fått høst på stua også. Jeg dro på KID å kjøpte nye gardiner. Samme type som sist, de lilla, men nå i mørkebrunt. Sjokoladebrunt! Så nå har vi mørk sjokolade foran vinduene, og melkesjokolade bak sofaen...!
Kjøpte også en ny løper til spisebordet. Og jeg har tatt frem arvegodset og pyntet det med litt høstfarger. Jeg snakker nå om skålen på bordet!
Her kan der se litt av gardinene våre. Det var litt vanskelig å fotografere i stekende høstsol, så jeg får ta mer bilder i kveld tenker jeg! Den lille brikken på sofabordet er knall orange, men det kommer ikke så godt frem her. Så har jeg plukket frem de brune pynteputene til sofaen. Skal komplementere med noen orange også etter hvert.
Det grønne teppet kræsjer kanskje litt eller? Nei, kanskje ikke. Greit å ha litt grønt under føttene!!
Og som dere ser så vokser garnet ut av den orange strikkekurven min om dagen!!
Her er arvegodset mitt! Har arvet dette etter min mor, eller mormor om dere vil. Jeg kalte og kaller henne for mor. Denne skålen/fatet er brunere enn bildet viser. Og har litt sånn blondemønster. Denne pleier jeg å fylle med diverse høstfarger på denne tiden. Skal gjøre som i fjor å kjøpe sånne små pyntegresskar hos blomsterhandleren. Og så skal jeg plukke med litt kongler og rognebær. Men det gjør jeg bare utenfor her det! Det ble så fint! Her er hva jeg gjorde i fjor da!
Vanskelig å få frem riktige farger her kjenner jeg. Bordet er jo heller ikke orange da. Det er jo eik.... Og duken er mer orange enn bildet viser. Ja ja, skal ikke være lett.
Men uansett, jeg er fornøyd med at høsten har flyttet inn. Og gleder meg til Odd Ivar kommer hjem. Spennende å se om han ser forandringene...!! *hehe*

1 kommentar:

Jennie sa...

ja, det var verkligen fint. :) man får inte lika mycket lust att pynta när det massa pappesker överallt..